Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το κτηματομεσιτικό γραφείο Kampras Estate δραστηριοποιείται στο χώρο της αγοραπωλησίας ακινήτων από το Σεπτέμβριο 2005 στο νομό Αττικής, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Ιδρυτής του είναι ο κ. Παναγιώτης Κάμπρας και έδρα του η οδός Παράσχου Αχιλλέα 104, ΤΚ 11475, Γκύζη, Αθήνα, Ελλάδα.

Fax: +30 210 6455790   Τηλ: +30 210 6462100   Mobile: +30 694 4596692

ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Τομέας μας είναι οι αγορές, οι πωλήσεις και οι ενοικιάσεις ακινήτων όσον αφορά κατοικίες, επαγγελματικές στέγες, οικόπεδα και αγροτεμάχια, καθώς και αντιπαροχές οικοπέδων.

Ο ΣΚΟΠΟΣ

Η σωστή επιλογή ενός ακινήτου δεν είναι μόνο μια δύσκολη υπόθεση, αλλά κρύβει και πολλών ειδών κινδύνους για τον υποψήφιο αγοραστή, δεδομένου οτι αυτός επενδύει μεγάλα χρηματικά ποσά χωρίς πολλές φορές να γνωρίζει τις παγίδες στις οποίες μπορεί να πέσει και να χάσει τους κόπους αρκετών ετών εργασίας αγοράζοντας ακριβότερα.
Σκοπός μας είναι λοιπόν να χρησιμοποιήσουμε τον επαγγελματισμό και την εμπειρία μας στον τομέα αυτό, ώστε να διαφυλάξουμε το συμφέρον των πωλητών και των αγοραστών από κάθε κακόβουλη κίνηση ή παράλειψη από άγνοια.

Ο ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος μας είναι η γρήγορη υπόδειξη των κατάλληλων ακινήτων στους ανάλογους ανθρώπους και η μεσολάβηση στην όλη γραφειοκρατική διαδικασία της μεταβίβασης, προτείνοντας και εκτελώντας κατά το δυνατόν τις σωστές κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Πιστεύουμε  οτι ο χρόνος και ο κόπος που γλιτώνετε από την  όλη διαδικασία, η ταχύτερη επίτευξη της αγοραπωλησίας και η μεσολάβησή μας στην τελική διαμόρφωση της τιμής μεταξύ πωλητή και αγοραστή, δικαιολογούν απόλυτα τη δίκαιη αμοιβή μας.

ΠΩΛΗΣΗ

Κατοικίες Επαγγελματικοί Χώροι Οικόπεδα

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Κατοικίες Επαγγελματικοί Χώροι Οικόπεδα

Υπολογισμός Δανείου

ποσό:
επιτόκιο: %
περίοδος:
 
ανά μήνα:
συνολικά:
RealBase.gr - Η μεγαλύτερη βάση δεδομένων ακίνητων στην Ελλάδα